Novi koronavirus, ki je prizadel našo državo, je v veliki meri ohromil tudi zobozdravstvo. Zaradi vladnih ukrepov je bilo zobozdravstvo kot ga poznamo, popolnoma ustavljeno. Posledično smo beležili upad tudi na vseh področjih v zobni protetiki, saj izdelava zobno-protetičnih nadomestkov v času ukrepov ne spada pod nujne storitve.

V podjetju 3Dmed smo razmeram prilagodilo proizvodnjo, zato smo konstrukcije tiskali po dogovoru. Kljub okrnjenemu poslovanju smo opazili, da se delo v zobnih laboratorijih ni popolnoma ustavilo. Pridobljen čas so zobni protetiki v Sloveniji izkoristili za dokončanje odprtih primerov, v primerjavi s sosednjo Avstrijo pa smo zaznali le zmanjšan obseg dela, saj zobnih ordinacij tam niso popolnoma zaprli, sprostitev ukrepov pa je na področju zobozdravstva potekala hitro.

Ker je sprostitev ukrepov v zobozdravstvu na vidiku tudi pri nas, Vas obveščamo, da bomo z 25.5.2020 pričeli z normalno nemoteno proizvodnjo 3D-tiskanih konstrukcij. Naročila bomo sprejemali po ustaljenem urniku in sicer do 15. ure od ponedeljka do četrtka, v petek pa do 14. ure.

Oddaja naročil poteka normalno na našem sistemu naročanja, zelo kmalu pa bomo vzpostavili nov sistem naročanja, o čemer Vas bomo pravočasno obvestili.

Zahvaljujemo se Vam za dosedanje zaupanje in se veselimo sodelovanja z Vami tudi v prihodnje.

3Dmed team