V obdobju izrednih ukrepov se je skoraj popolnoma ustavilo delo v zobnih ordinacijah in posledično tudi v zobnih laboratorijih. Podjetje 3Dmed je pridobljen čas med ukrepi izkoristilo za dodatno posodobitev informacijskega sistema in letno vzdrževanje 3D-tiskalnikov. Skupaj z našimi programerji pospešeno delamo na izgotovitvi našega sistema naročanja za stranke, ki bo veliko bolj preglednejši, enostaven za uporabo in z vsemi potrebnimi informacijami o naročilu. Ena izmed novosti so digitalni spremni listi – stranka bo lahko kadarkoli dostopala do vseh informacij o določenem naročilu/konstrukciji. Prav tako bo omogočeno sprotno obračunavanje cen in izračun predvidenega roka dostave glede na izbrano storitev.

V podjetju 3Dmed smo se na proizvodnjo pripravili tudi s povečanjem delovnih kapacitet. Z veseljem sporočamo, da smo to pomlad v naše prostore k že trem obstoječim postavili še 1 dodaten 3D-tiskalnik, s čimer lahko nemoteno zagotavljamo velike potrebe po 3D-tiskanih konstrukcijah v zobni protetiki tako za fiksno kot za snemno protetiko.

V podjetju 3Dmed se bomo še naprej trudili za proizvodnjo izdelkov na najvišjem kakovostnem nivoju. Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem ter najboljšimi materiali in 3D-tiskalniki nemških proizvajalcev bomo še naprej zagotavljali zanesljive proizvode. Z veseljem smo Vam tudi na voljo za vsa dodatna vprašanja, ki se tičejo celotnega proizvodnega procesa 3D-tiskanih konstrukcij iz kovine.

Podrobnosti o materialih, ki jih uporabljamo v našem podjetju, si lahko preberete na tej povezavi.

Zahvaljujemo se Vam za dosedanje zaupanje in se veselimo sodelovanja z Vami tudi v prihodnje.

3Dmed team