Iščemo novega sodelavca (zobni tehnik ali diplomirana zobni protetik), ki bi se pridružil mlademu dinamičnemu teamu. Od novega sodelavca pričakujemo naslednja znanja;

  • 3D modeliranja zobnih konstrukcij v programu EXOCAD,
  • mehanska poobdelava zobnih konstrukcij,
  • druga dela povezana s tiskom kovinskih ogrodij.

ZAKAJ NAS?

3Dmed zaznamuje dinamična in zanimiva podjetniška kultura, ki pred zaposlenega postavlja nove izzive in mu omogoča, da prispeva njegov delež k uspehu družbe.

Pri nas imate veliko možnosti za strokovno, privlačno in dolgotrajno kariero. Dobre delovne razmere, izobraževanje in nagrajevanje pa krepijo in spodbujajo delovno učinkovitost.

3Dmed je vodilno podjetje v regiji na področju 3 D tiska v stomatologiji in medicini. Pri svojem delu in z našimi inovativnimi izdelki ter storitvami lahko osebno prispevate k izboljševanju zdravja in kakovosti življenja bolnikov.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE

Začetniki in izkušeni delavci se boste spoprijeli z nekaterimi popolnoma novimi izzivi in nalogami, kar verjamemo, da vas bo izpolnjevalo.

Skupaj si bomo prizadevali, da boste ponosni na svoj prispevek pri doseganju podjetniških ciljev podjetja.

Vaš uspeh je odvisen izključno od vaših vrlin in učinkovitosti.

ZAKAJ RADI DELAMO V PODJETJU 3DMED

V podjetju 3 D med se zavedamo, da je naš uspeh odvisen od zagotavljanja okolja, v katerem boste rasli in se razvijali: odkrit in iskren odnos, delovni proces, ki temelji na skupinskem delu in sodelovanju pri doseganju naših skupnih ciljev.

Za dobro počutje je bistvenega pomena zdravo razmerje med delom in zasebnim življenjem ter korektno plačilo.

Ključnega pomena za naš skupni uspeh je, da zaposlenim omogočimo razvoj in jih obdržimo.

Raznolikost naših strank in nenehna rast podjetja potrjujeta, da smo izbrali in začrtali pravilno podjetniško pot.

Naš uspeh temelji tudi na odnosih z različnimi strokovnimi organizacijami in združenji zdravstvenih ustanov in dobavitelji.

Če vas zanima delo v našem podjetju nam lahko pošljete vlogo z življenjepisom na naš naslov ali po e pošti info@3dmed.si