IZDELAVA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ S TEHNOLOGIJO SLM (3D print) 

Ponujamo vam širok spekter izdelave kovinskih konstrukcij za zobno protetiko, izdelanih iz kobalt-kroma ali titana. 3D model (konstrukcijo) enostavno oddate v našem spletnem sistemu naročanja.

Konstrukcije izdelamo iz CoCr (stelitne) zlitine, konstrukcije za fiksno protetiko izdelamo iz Dentaurum Remanium Star CL, konstrukcije za snemno protetiko pa iz Scheftner Star Bond Easys Powder 30.
Po dogovoru lahko konstrukcije izdelamo tudi iz titana.

Razna kovinska ogrodja za fiksno protetiko (za fasetiranje keramike, kompozitov in drugih materialov), vijačene konstrukcije, zatički z nazidki, konusne prevleke

Prevleke s predpripravo za kovinsko bazo, gredi, elementi direktne retencije

Kovinske baze za delno protezo, ojačitve za totalno protezo

Izberite kakovostno storitev 3D-tiska in prihranite čas: vse konstrukcije za fiksno protetiko so brezplačno delno mehansko obdelane.

SKENIRANJE DELOVNIH MODELOV IN MODELACIJA KONSTRUKCIJE

Če v vašem zobnem laboratoriju nimate namiznega zobotehničnega skenerja in programa za modeliranje, nam pripravljene delovne modele pošljite na naslov 3Dmed d.o.o., Ulica kneza Koclja 10, 2000 Maribor. Za vas bomo model poskenirali, zmodelirali konstrukcijo po vaših željah in vam jo pred izdelavo poslali v pregled in potrditev.

Če želite optimizirati proizvodnjo v laboratoriju ali določene konstrukcije ne znate zmodelirati, nam pošljite skenirane delovne modele po mailu. Konstrukcijo bomo za vas zmodelirali po vaših Željah.

Pri masivnejših konstrukcijah vam ponujamo brezplačno votlitev členov, s čimer zmanjšamo težo in volumen ogrodij.

POMOČ IN SVETOVANJE PRI CELOTNEM PROCESU IZDELAVE KOVINSKIH KONSTRUKCIJ S TEHNOLOGIJO SLM

Na voljo smo vam za vsa vprašanja, ki se tičejo 3D-tiska kovine. Z veseljem vam pomagamo v vseh procesih izdelave kovinskih ogrodij za 3D-tisk.

Rednim strankam, ki uporabljajo program Exocad, nudimo pomoč pri modeliranju.

Rednim strankam, ki uporabljajo program 3shape, nudimo pomoč pri modeliranju.

V primeru težav med modelacijo vam z veseljem pomagamo in konstrukcijo ustrezno dokončamo ter jo pripravimo za 3D-tisk.